Благотворителност

Наред с изграждането на филиала в с.Житен, Дружеството активно участва и е основен спонсор в редица социални проекти.

По инициатива и със собствени средства в деня на откриването на предприятието за производство на биодизел беше тържествено осветена напълно възстановена камбанарията на 130 годишната църква в с.Житен. Същия ден 18 Октомври 2007г. беше положен и първия камък на мемориална градина "Неовършания харман" в памет на откараните от румънските власти през лятото на 1916г. шестдесет и шест мъченици. Инициатор и основен спонсор на мемориала е "Трейд-ООД".

През 2010г. беше тържествено осветена и реставрираната църква св.св. "Кирил и Методи" построена в далечната 1884г. Основни дарители в обзавеждането и изписването на църквата са съдружниците на Дружеството. Мемориалната градина "Неовършания харман" беше тържествено открита на 03 ноември 2009г., като направеното е само етап от изпълнението на целия проект.
Продължава събирането на средства от родолюбиви добруджанци и българи, като за целта е открита банкова сметка:
Инициативен комитет за изгражданет на паметник:
Централна кооперативна банка - клон Добрич
CECBBGSF; BG....

Дарете за да не бъдете забравени!

Високи стандарти

Високи стандарти

"Трейд ООД" винаги се стреми да осигурява най-високи стандарти за качество на всички нива. Като доказателство за поддържането на високи стандарти Дружеството е наградено с множество награди и притежава редица сертификати.

Виж повече